DNS Avansat GRATUIT pentru orice domeniu

Gazduire.Net anunta simplificarea serviciului de DNS Avansat oferit gratuit pentru orice domeniu web activ la noi. Acum este mult mai usor de configurat, direct din pagina domeniului.DNS Avansat GRATUITExista o parte a serviciilor web de gazduire pe platforme de tip Shopify, BlogSpot, WordPress, etc pentru care este necesara pointarea domeniului ... Continuare »

11th Aug 2019
Plati OneClick si Plati Automate la GazduireNet

Gazduire.Net anunta lansarea serviciului de Plati Automate si Plati OneClick pentru toate serviciile oferite. De acum plata si recurenta serviciilor va fi mult mai usor de gestionat.Securitatea PlatilorNu vom stoca sub nici o forma numarul cardului, data expirarii sau cvv-ul acestuia. Dupa prima plata standard banca emitenta a cardului ne va ... Continuare »

25th Iul 2019
DNS Avansat GRATUIT pentru orice domeniu la Gazduire.Net

Gazduire.Net lanseaza in premiera pe piata din Romania serviciul GRATUIT de Administrare DNS Avansat pentru orice domeniu web activ la noi. Scapa de costurile suplimentare cerute de alti provideri pentru a primi aceasta optiune destul de utilizata si bucura-te de preturile de exceptie pentru domenii.Serviciul este GRATUITServiciul de Administrare ... Continuare »

12th Iun 2019
Oferta Exclusiva Gazduire Web

Vara aceasta Gazduire.Net iti aduce noua oferta de Gazduire Web Exclusiva. Ai spatiu generos pe SSD de la 10 GB pentru doar 0.99 Euro lunar.Cel mai bun pretInca odata te surprindem cu oferta cea mai buna din Romania, de data aceasta si pentru pachetele de gazduire web. Dorim sa iti oferim spatiul de care ai nevoie, totul pe SSD, pe servere de ... Continuare »

7th Iun 2019
vara Domeniilor .RO la Gazduire.Net - 5.99 Euro/an

Gazduire.Net iti aduce in aceasta vara cel mai bun pret din Romania la domeniile .ro, atat la inregistrare cat si la transfer sau reinnoire.A venit timpul sa te bucuri de domeniul tau .ro la cel mai bun pret de pana acum.Inregistrare 5.99 EuroTransfer 6.49 EuroReinnoire 7.49 EuroVino cu domeniul tau .ro la noi pentru numai 6.49 Euro si beneficiezi ... Continuare »

30th MaI 2019
Domenii incluse pentru Gazduire Web

Gazduire.Net lanseaza noul plan de servicii Gazduire Web. De acum, la fiecare pachet de gazduire comandat pentru minim 1 an, primesti domeniul gratuit.A venit timpul sa primesti noi avantaje daca alegi sa comanzi de la noi si gazduirea si domeniul. Oferta curenta este garantat unica in Romania!Domenii incluseComanda ACUM unul dintre pachetele de ... Continuare »

16th MaI 2019
Noua oferta de VPS la preturi de invidiat!

Gazduire.Net aduce pe piata de hosting din Romania o oferta speciala si revolutionare pentru serviciile de VPS. Avem vpsuri incepand de la 1.49 Euro pe luna cu posibilitati multiple de configurare si cu optiuni specifice.Cel mai bun PretAsa cum te-am obisnuit, ne straduim sa fim la zi cu toate caracteristicile si preturile serviciilor noastre. ... Continuare »

9th MaI 2019
10 Ani .EU la doar 14.99 Euro

Gazduire.Net aniverseaza Ziua Europei cu o oferta de exceptie la inregistrarea domeniilor .EU pe 10 ani, doar 14.99 Euro + TVA!!!.EU pentru 10 AniIn perioada 2 - 11 Mai 2019 comanda un domeniu nou .eu pe o perioada de 10 ani si vei plati doar 14.99 Euro pentru aceasta perioada in loc de 50.99 Euro.Promotia este valabila in perioada mentionata mai ... Continuare »

2nd MaI 2019
Aplicatia de mobil GazduireNet - 2 % bonus de fidelitate

Gazduire.Net iti ofera un bonus de fidelitate daca alegi sa comanzi si sa platesti direct din aplicatia noastra de mobil GazduireNet. Descarca si instaleaza aplicatia din App Store sau Android Store si te vei bucura de o experienta mobila unica in Romania.2 % Pay BackAlege sa comanzi si sa platesti utilizand aplicatia noastra de mobil GazduireNet ... Continuare »

14th Apr 2019
Administrarea paginii tale de Facebook

Gazduire.Net vine in intampinarea solicitarilor privind administrarea paginii de Facebook a afacerii tale cu o oferta profesionala atractiva.Prezenta pe retelele sociale este in ziua de astazi o componenta obligatorie pentru cresterea numarului de clienti si pentru vizibilitatea pe internet.Si pentru ca stim ca timpul tau este limitat, prin ... Continuare »

11th Mar 2019