Toamna Domeniilor la Gazduire.Net

Luna Octombrie iti aduce reduceri de top la domeniile importante. Ai domenii .EU la doar 1.49 Euro si .COM la doar 8.29 Euro. Continuam oferta pentru domeniile .RO la 6.99 Euro.Toamna DomeniilorGazduire.Net iti aduce in perioada 1 - 31 Octombrie 2018 preturi de top la inregistrarea domeniilor tale favorite. - .RO 6.99 Euro - .COM 8.29 Euro - ... Continuare »

1st Oct 2018
BackOrder domenii .ro la Gazduire.Net

Gazduire.Net iti aduce acum un serviciu excelent pentru rezervarea domeniilor .ro favorite. BackOrder te ajuta sa obtii un domeniu bun atunci cand acesta se va elibera.Avantaje BackOrderUrmaresti de mai mult timp un domeniu care a expirat si actualul detinator nu a mai reinnoit? Este momentul ideal de a inscrie acest domeniu in serviciul BackOrder ... Continuare »

4th Sep 2018
GDPR la Gazduire.Net

Compania Pagini Europene anunta implementarea normelor cu privire la Protectia Datelor cu Caracter Personal (GDPR) si va prezinta in continuare principiile noilor activitati de conformare.Pe scurtAnuntam implementarea si publicarea setului de masuri referitoare la asigurarea protectiei si prelucrarii in conditii sigure si responsabile a datelor ... Continuare »

24th May 2018
Autentificarea in 2 pasi la Gazduire.Net

Va oferim acum o protectie suplimentara a serviciilor si domeniilor din contul client Gazduire.Net. In acest sens, am lansat Autentificarea in 2 pasi. Usor de activat si de utilizat.Autentificarea in 2 pasiAcum contul tau client de la Gazduire.Net beneficiaza de optiuni noi de securitate. Navigheaza in contul tau, clic pe nume - Modificare Detalii ... Continuare »

16th Apr 2018
Acum suntem Gazduire.Net

Compania Pagini Europene anunta modificarea brand-ului Gazduire.Com.Ro. Acum suntem Gazduire.Net si www.gazduire.net . Ramanem aproape de tine cu oferte speciale si preturi unice in Romania.Modificarile domeniului de vanzare nu impacteaza asupra continutului site-ului. Contul client ramane in continuare la adresa www.securecenter.ro iar adresele ... Continuare »

1st Jan 2018
Oferte de Sarbatoare la Gazduire.Com.Ro

Gazduire.Com.Ro iti aduce in luna Decembrie preturi si oferte de sarbatoare. Ai domenii la preturi excelente si un pachet Special de Gazduire SSD cu totul inclus la doar 14.99 Euro pentru 1 an. In plus, oferta pentru companii reduce la jumatate costurile unei achizitii.SSD ChristmasDe Sarbatori ai pachetul de Gazduire SSD Christmas la doar 14.99 ... Continuare »

7th Dec 2017
Black Friday - la noi Chiar sunt Reduceri!

In perioada 25 - 30 Noiembrie 2017 Gazduire.Com.Ro iti aduce oferte de exceptie. La noi de Black Friday chiar sunt reduceri de pana la 70 la suta la servicii si domenii. Nu rata aceasta ocazie unica!70 % reduceri la GazduirePentru companii avem o reducere unica de 70 % pentru orice pachet de gazduire ales atat din planul SSD cat si Business pentru ... Continuare »

21st Nov 2017
Super Pret la Domenii luna aceasta!!!

Gazduire.Com.Ro iti aduce mult asteptata oferta de toamna la domeniile .ro si internationale. Ai preturi de la 2.29 Euro pe an si servicii de gazduire web pe SSD de la 0.99 Euro pe luna. A venit timpul sa-ti rezervi domeniul favorit si sa-ti construiesti site-ul visat.Domenii la Super PretDoar in luna Octombrie 2017 poti achizitiona domeniul tau ... Continuare »

4th Oct 2017
Noul Plan de Servicii Gazduire.Com.Ro

Bucura-te de acum de noul Plan de Servicii Gazduire.Com.Ro incepand de la 0.99 Euro pe luna. Ai beneficii multiple si preturi de top in Romania. In plus, continuam cu domeniile .Eu la doar 2.69 Euro pe an.Noile Pachete UnlimitedAcum ai doar 3 pachete din planul Personal la preturi incepand de la 0.99 Euro pe luna. Ai mai mult spatiu pe SSD, mai ... Continuare »

3rd May 2017
Domenii la pret Special

Gazduire.Com.Ro iti aduce in luna Februarie preturi speciale la domeniile .ro, .eu si .info. Ai preturi de la 0.69 Euro pentru 1 an la inregistrarea unui domeniu web.Preturi de Top:Alege sa inregistrezi pana la 28 Februarie 2017 un domeniu web si te bucuri de oferta noastra speciala disponibila atat impreuna cu un pachet de gazduire cat si fara ... Continuare »

9th Feb 2017