Jan 1st Acum suntem Gazduire.Net

Compania Pagini Europene anunta modificarea brand-ului Gazduire.Com.Ro. Acum suntem Gazduire.Net si www.gazduire.net . Ramanem aproape de tine cu oferte speciale si preturi unice in Romania.Modificarile domeniului de vanzare nu impacteaza asupra continutului site-ului. Contul client ramane in continuare la adresa www.securecenter.ro iar adresele ... Detalii »

Dec 7th Oferte de Sarbatoare la Gazduire.Com.Ro

Gazduire.Com.Ro iti aduce in luna Decembrie preturi si oferte de sarbatoare. Ai domenii la preturi excelente si un pachet Special de Gazduire SSD cu totul inclus la doar 14.99 Euro pentru 1 an. In plus, oferta pentru companii reduce la jumatate costurile unei achizitii.SSD ChristmasDe Sarbatori ai pachetul de Gazduire SSD Christmas la doar 14.99 ... Detalii »

Nov 21st Black Friday - la noi Chiar sunt Reduceri!

In perioada 25 - 30 Noiembrie 2017 Gazduire.Com.Ro iti aduce oferte de exceptie. La noi de Black Friday chiar sunt reduceri de pana la 70 la suta la servicii si domenii. Nu rata aceasta ocazie unica!70 % reduceri la GazduirePentru companii avem o reducere unica de 70 % pentru orice pachet de gazduire ales atat din planul SSD cat si Business pentru ... Detalii »

Oct 4th Super Pret la Domenii luna aceasta!!!

Gazduire.Com.Ro iti aduce mult asteptata oferta de toamna la domeniile .ro si internationale. Ai preturi de la 2.29 Euro pe an si servicii de gazduire web pe SSD de la 0.99 Euro pe luna. A venit timpul sa-ti rezervi domeniul favorit si sa-ti construiesti site-ul visat.Domenii la Super PretDoar in luna Octombrie 2017 poti achizitiona domeniul tau ... Detalii »

May 3rd Noul Plan de Servicii Gazduire.Com.Ro

Bucura-te de acum de noul Plan de Servicii Gazduire.Com.Ro incepand de la 0.99 Euro pe luna. Ai beneficii multiple si preturi de top in Romania. In plus, continuam cu domeniile .Eu la doar 2.69 Euro pe an.Noile Pachete UnlimitedAcum ai doar 3 pachete din planul Personal la preturi incepand de la 0.99 Euro pe luna. Ai mai mult spatiu pe SSD, mai ... Detalii »

Feb 9th Domenii la pret Special

Gazduire.Com.Ro iti aduce in luna Februarie preturi speciale la domeniile .ro, .eu si .info. Ai preturi de la 0.69 Euro pentru 1 an la inregistrarea unui domeniu web.Preturi de Top:Alege sa inregistrezi pana la 28 Februarie 2017 un domeniu web si te bucuri de oferta noastra speciala disponibila atat impreuna cu un pachet de gazduire cat si fara ... Detalii »

Dec 8th Noul PaginiEuropene.Ro - Primul Hipermarket Online din Romania

Compania Pagini Europene lanseaza noul portal de afaceri si achizitii www.paginieuropene.ro . Ne propunem sa aducem mediului de business din Romania un concept cu totul unic.Contul tau Pagini EuropeneEsti client Gazduire.Com.Ro? Ai deja cont in PaginiEuropene.Ro . Cu aceleasi detalii de login iti poti acum accesa contul de la ... Detalii »

Nov 1st Black Friday Special la Gazduire.Com.Ro

Luna aceasta iti aduce un Black Friday Special la Gazduire.Com.Ro . Ai toata LUNA NOIEMBRIE reduceri exclusive la servicii si domenii de pana la 50 la suta. A venit timpul cumparaturilor online!50 la suta la SERVICII: Comanda ACUM un pachet de gazduire web, reseller gazduire, vps sau radio, utilizeaza codul de discount PROMODOM si vei plati la ... Detalii »

Aug 2nd DOmenii .EU la 1.99 Euro/an

Gazduire.Com.Ro iti aduce in luna August preturi exclusive la domeniile internationale incepand de la 1.99 Euro in primul an. Bucura-te de costuri mici pentru a incepe un nou site.Inregistreaza domenii pentru un an fara eforturi si obligatii de achizitie: - .EU - 1.99 Euro - .BIZ - 2.99 Euro - .INFO - 2.99 EuroPreturile nu includ TVA. Costul ... Detalii »

May 23rd Black Friday la Gazduire.Com.Ro

Gazduire.Com.Ro iti aduce Black Friday in 27 Mai 2016. Ai domenii la pret special si pana la 50 la suta reducere la servicii noi si reinnoiri. La noi chiar sunt reduceri!!!Domenii la pret SpecialComanda pana la 31 Mai 2016 un domeniu .ro, .com, .eu, .info sau .biz si te bucuri de reduceri speciale conform listei urmatoare: - .RO - 9.99 Euro - .COM ... Detalii »