GDPR la Gazduire.Net

Compania Pagini Europene anunta implementarea normelor cu privire la Protectia Datelor cu Caracter Personal (GDPR) si va prezinta in continuare principiile noilor activitati de conformare.Pe scurtAnuntam implementarea si publicarea setului de masuri referitoare la asigurarea protectiei si prelucrarii in conditii sigure si responsabile a datelor ... Continuare »

24th May 2018
Autentificarea in 2 pasi la Gazduire.Net

Va oferim acum o protectie suplimentara a serviciilor si domeniilor din contul client Gazduire.Net. In acest sens, am lansat Autentificarea in 2 pasi. Usor de activat si de utilizat.Autentificarea in 2 pasiAcum contul tau client de la Gazduire.Net beneficiaza de optiuni noi de securitate. Navigheaza in contul tau, clic pe nume - Modificare Detalii ... Continuare »

16th Apr 2018
Acum suntem Gazduire.Net

Compania Pagini Europene anunta modificarea brand-ului Gazduire.Com.Ro. Acum suntem Gazduire.Net si www.gazduire.net . Ramanem aproape de tine cu oferte speciale si preturi unice in Romania.Modificarile domeniului de vanzare nu impacteaza asupra continutului site-ului. Contul client ramane in continuare la adresa www.securecenter.ro iar adresele ... Continuare »

1st Jan 2018
Oferte de Sarbatoare la Gazduire.Com.Ro

Gazduire.Com.Ro iti aduce in luna Decembrie preturi si oferte de sarbatoare. Ai domenii la preturi excelente si un pachet Special de Gazduire SSD cu totul inclus la doar 14.99 Euro pentru 1 an. In plus, oferta pentru companii reduce la jumatate costurile unei achizitii.SSD ChristmasDe Sarbatori ai pachetul de Gazduire SSD Christmas la doar 14.99 ... Continuare »

7th Dec 2017
Black Friday - la noi Chiar sunt Reduceri!

In perioada 25 - 30 Noiembrie 2017 Gazduire.Com.Ro iti aduce oferte de exceptie. La noi de Black Friday chiar sunt reduceri de pana la 70 la suta la servicii si domenii. Nu rata aceasta ocazie unica!70 % reduceri la GazduirePentru companii avem o reducere unica de 70 % pentru orice pachet de gazduire ales atat din planul SSD cat si Business pentru ... Continuare »

21st Nov 2017
Super Pret la Domenii luna aceasta!!!

Gazduire.Com.Ro iti aduce mult asteptata oferta de toamna la domeniile .ro si internationale. Ai preturi de la 2.29 Euro pe an si servicii de gazduire web pe SSD de la 0.99 Euro pe luna. A venit timpul sa-ti rezervi domeniul favorit si sa-ti construiesti site-ul visat.Domenii la Super PretDoar in luna Octombrie 2017 poti achizitiona domeniul tau ... Continuare »

4th Oct 2017
Noul Plan de Servicii Gazduire.Com.Ro

Bucura-te de acum de noul Plan de Servicii Gazduire.Com.Ro incepand de la 0.99 Euro pe luna. Ai beneficii multiple si preturi de top in Romania. In plus, continuam cu domeniile .Eu la doar 2.69 Euro pe an.Noile Pachete UnlimitedAcum ai doar 3 pachete din planul Personal la preturi incepand de la 0.99 Euro pe luna. Ai mai mult spatiu pe SSD, mai ... Continuare »

3rd May 2017
Domenii la pret Special

Gazduire.Com.Ro iti aduce in luna Februarie preturi speciale la domeniile .ro, .eu si .info. Ai preturi de la 0.69 Euro pentru 1 an la inregistrarea unui domeniu web.Preturi de Top:Alege sa inregistrezi pana la 28 Februarie 2017 un domeniu web si te bucuri de oferta noastra speciala disponibila atat impreuna cu un pachet de gazduire cat si fara ... Continuare »

9th Feb 2017
Noul PaginiEuropene.Ro - Primul Hipermarket Online din Romania

Compania Pagini Europene lanseaza noul portal de afaceri si achizitii www.paginieuropene.ro . Ne propunem sa aducem mediului de business din Romania un concept cu totul unic.Contul tau Pagini EuropeneEsti client Gazduire.Com.Ro? Ai deja cont in PaginiEuropene.Ro . Cu aceleasi detalii de login iti poti acum accesa contul de la ... Continuare »

8th Dec 2016
Black Friday Special la Gazduire.Com.Ro

Luna aceasta iti aduce un Black Friday Special la Gazduire.Com.Ro . Ai toata LUNA NOIEMBRIE reduceri exclusive la servicii si domenii de pana la 50 la suta. A venit timpul cumparaturilor online!50 la suta la SERVICII: Comanda ACUM un pachet de gazduire web, reseller gazduire, vps sau radio, utilizeaza codul de discount PROMODOM si vei plati la ... Continuare »

1st Nov 2016